QUOTE

Your daily dose of bohemian vibe

Gama Parusan® – aliatul tău în îngrijirea părului

11/10/16

De mai bine de o lună am început testarea noii game Parusan și deja rezultatele se văd. Dar vă voi povesti despre ele într-o postare viitoare. Până atunci vreau să faceți cunoștință cu aceste două produse care sunt ideale dacă aveți probleme cu căderea firelor de păr.

Număratul firelor de păr rămase pe perie este un sport la care va trebui să renunți în curând. Gama Parusan® pentru femei – Șampon Stimulator și Tonic Energizant – îți poate oferi o soluție inovatoare pentru îngrijirea părului, ce are la bază substanța activă AnaGain™, considerată a fi unul dintre cele mai eficiente ingrediente pentru reducerea căderii părului.


Eficienţă dovedită clinic şi premiată
Substanţa AnaGain™ poate să nu-ţi spună nimic, însă îi va spune părului tău, care va deveni în timp mai des şi mai frumos. Ingredientul-cheie din gama Parusan® a fost obţinut după multe studii şi analize clinice, dovedindu-şi  efectul pozitiv asupra procesului de creştere a părului şi revoluţionând astfel domeniul beauty, lucru ce a dus la premierea şi declararea substanţei AnaGain™ ca fiind „Cel mai avansat ingredient” la Beyond Beauty din Paris, în 2014.
Având la bază extractul din lăstari de mazăre, AnaGain™ stimulează anumite molecule din papilele dermice responsabile pentru reactivarea creşterii părului, astfel încât, după 3 luni de utilizare a produselor ce conţin această substanţă, s-a observat sporirea semnificativă a numărului de foliculi de păr şi reducerea căderii părului.

Atributele gamei Parusan®
Stresul zilnic, schimbările hormonale, alimentaţia necorespunzătoare şi alţi factori care s-au dovedit a fi inamicii podoabei tale capilare pot avea acum o nouă soluţie: produsele din gama Parusan®.

Un păr des, puternic şi sănătos este un rezultat dovedit clinic, nu doar o promisiune. Cu o formulă premium, special dedicată femeilor, produsele Parusan® au la bază substanţe nutritive atent selecţionate, precum biotina, L-arginina şi vitamina E, ce completează eficienţa substanţei AnaGain™, hrănind firul de păr de la rădăcină până la vârf. Gama Parusan® – Şampon Stimulator şi Tonic Energizant – stimulează circulaţia la nivelul scalpului, favorizează hrănirea pielii capului, reduce căderea părului şi accelerează faza de creştere a părului.


Modul de utilizare al gamei Parusan®
PARUSAN® Şampon Stimulator
  • Utilizare: Se aplică pe scalp şi se lasă să acţioneze asupra pielii capului timp de 2 – 3 minute, apoi se clăteşte cu o cantitate mare de apă. Este recomandat pentru utilizare zilnică.
PARUSAN® Tonic Energizant

  • Utilizare: Se aplică uşor, dupa spălarea părului, prin masarea pielii capului. Nu se clăteşte, se lasă să se usuce, iar părul poate fi coafat în mod obişnuit. Pentru o formulă completă, se foloseşte împreună cu Parusan® - Şampon Stimulator.


No comments

Post a Comment

Say it like you mean it! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
LA BOHÈME. All rights reserved. © Maira Gall.