QUOTE

Your daily dose of bohemian vibe

The Mix – fine dining urban

11/11/16

  
The Mix – Urban Food Concept îmbină armonios ingrediente de calitate, creativitate și entuziasm, într-un local ce își dorește să devină mai mult decât un simplu restaurant. Având la bază conceptul de „fine dining”, echipa The Mix mizează pe pasiune, implicare și seriozitate pentru a crea un meniu unic și savuros care să devina recognoscibil între clienți și care să ajungă să fie mereu în topul preferințelor acestora. Însă, pentru ca mixul să fie unul de neuitat, clienții sunt mereu întâmpinați de zâmbete, o atmosfera relaxată și preparate unice despre care vor povesti prietenilor a doua zi.
The Mix este un un concept urban în care tineri profesioniști lucrează cu pasiune și duc bucătăria la rang de artă. Chef Rareș Calotă, fost concurent Masterchef, și echipa sa oferă clienților o experienta culinară desăvârșită, fie că sunt adeptii “comfy food” sau apreciază latura gourmet a bucătăriei, The Mix este locul în care aceștia vor fi surprinși de gust, plating și savoare.


“Pentru noi, gustul rămâne rădăcina preparatului, instrumentele artiștilor sunt creativitatea și pasiunea, iar produsul finit este reinterpretat aparte la nivel de texturi și plating. Acel gust de acasă se îmbină cu un gust delicios, dar altfel, pe care l-ai căutat mereu.”
Meniul este adaptat pentru toate gusturile, existând mereu ceva nou pe care trebuie să-l încerci, iar cocktailurile neapărat să fie degustate, barmanul abia așteaptă să-și expună abilitățile în cele mai rafinate și creative băuturi, al căror gust este unic și surprinzător.

The Mix este locul unde te vei simți bine indiferent de momentul zilei.

1 comment

  1. Wow this all looks delicious, I bet you had a wonderful meal here. Jacqui
    www.mummabstylish.com

    ReplyDelete

Say it like you mean it! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
LA BOHÈME. All rights reserved. © Maira Gall.