QUOTE

Your daily dose of bohemian vibe

Cea mai mare instalație de luminițe de Crăciun se va aprinde pe 16 noiembrie

11/12/16


Mai precis, se va aprinde instalația cu cele mai multe beculețe pentru interior, din lume: 500.000! Miercuri, 16 noiembrie, de la ora 19.00, pe Esplanada Sud din Sun Plaza are loc evenimentul care deschide sezonul sărbătorilor de iarnă,  prin aprinderea luminițelor de Crăciun. Inna este invitatul special - iar trupa The Pastels , din Slovacia, va sustine un spectacol inedit de dans cu led-uri și va aprinde instalația de jumătate de milion de luminițe.



Sun Plaza a intrat în 2010 în  “Cartea Recordurilor World Guiness” după ce a aprins cea mai mare instalație indoor de lumini de Crăciun, din lume. În 2016 își propune un spectacol memorabil de muzica de calitate și dans incendiar:

  • suspans si dans inedit cu Trupa „The Pastels
  • concert de super-hituri Deep Central
  • cel mai așteptat moment al serii: aprinderea a peste jumătate de milion de luminițe
  • concert special INNA cu superhituri precum Say it with your body sau Cum ar fi?

În plus, cei care aleg să-și petreacă seara în Sun Plaza vor beneficia de reduceri și gratuități la Brioche Doree, Second Cup şi restaurantul Spartan, în intervalul Happy Hour (18.00-22.00).


Mergeți la Sun Plaza, unde anotimpul cadourilor vine și anul acesta mai repede și cu multe-multe bucurii pentru cei mici și pentru cei mari. Mai multe detalii pe https://www.sun-plaza.ro/event/hai-sa-luminam-orasul-cu-distractie/  şi www.facebook.com/Sun.Plaza.Shopping.Center.

1 comment

Say it like you mean it! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
LA BOHÈME. All rights reserved. © Maira Gall.