QUOTE

Your daily dose of bohemian vibe

SUNEKOS®- noua generație pentru biorevitalizarea cutanată

10/2/16


Luna trecută am participat la o întâlnire organizată la clinica PROestetica unde am aflat informații utile de la Dna Dr. JIANU și de la Dna Andreia Schillo, despre păstrarea frumuseții naturale, despre sănătate și despre produsele SUNEKOS și NUTRAKOS. În curând voi testa și eu procedura SUNEKOS, ce stimulează vitalitatea din straturile cele mai profunde ale pielii și vă țin la curent cu rezultatele. Recunosc că multă vreme nu m-am îngrijit de fața mea, nu foloseam nici măcar cremă, dar odată cu trecerea timpului mi-am dat seama că tenul meu are nevoie de atenție și acum sunt pregătită să i-o ofer.

Haideți să vă povestesc și vouă mai multe despre lucrurile interesante pe care le-am aflat la această întâlnire și despre aceste produse și proceduri ce cu siguranță vă vor atrage atenția.

Odată cu trecerea timpului, pielea suferă transformări intense, atât din cauza înaintării în vârstă cât și din alte cauze externe, cum ar fi: razele ultraviolete, stresul, poluarea sau alimentația dezechilibrată. În timp, vitalitatea și numărul celulelor conjunctive (fibroblastele) scade, pierdem colagen, elastină și acid hialuronic mai mult decât producem.
Pentru producerea de colagen si elastina, fibroblastele utilizeaza un suport nutritiv: aminoacizii. Cu cat este mai mare concentratia de aminoacizi in piele, cu atat mai mult creste cantitatea de colagen si elastina secretata de fibroblaste. In consecinta,are loc reintinerirea efectiva a pielii, in mod natural, cu imbunatatire vizibila a texturii, elasticitatii si stralucirii cutanate.

SUNEKOS® 200 reprezinta noua generatie pentru biorevitalizarea cutanata, rezultat al peste 5 ani de cercetare a Laboratoarelor Farmaceutice Professional Dietetics din Milano. Lansat la inceputul anului in Italia, incepand din luna mai a acestui an tratamentul cu Sunekos este disponibil si in clinicile medicale din Romania. Biorevitalizarea cutanata cu Sunekos®200 este o procedură medicala inovatoare și eficientă care stimuleaza vitalitatea celulelor din straturile mai profunde ale pielii (fibroblastele) si le ofera nutrientii necesari (aminoacizii) pentru regenerarea colagenului si elastinei pielii. Formula Sunekos 200 este unica, brevetata si contine acid hialuronic sub forma libera, care induce o hidratare puternica la nivelul profund al pielii si stimuleaza vitalitatea celulara, in asociere cu un complex de 6 aminoacizi, in concentratie superioara altor tratamente, specifici colagenului si elastinei.   

Acidul hialuronic si aminoacizii din Sunekos 200 se injecteaza la nivelul profund al pielii (derm) printr-o tehnica speciala, iar rezultatele se observă încă de la prima sedinta de tratament: pielea își recapătă strălucirea și nivelul optim de hidratare, devine mai densa, mai elastica, se uniformizează textura și culoarea, iar ridurile se estompează vizibil.
Tratamentul este nedureros, nu necesita perioade de recuperare si poate fi efectuat chiar si in perioada verii, cand alte proceduri medicale regenerative sunt contraindicate. Pentru rezultate optime se recomanda  efectuarea a 1 ședința/săptămână x 4 săptămâni, iar pentru întreținere 2/3 ședințe pe an, mai ales inainte si dupa expunerea prelungita la soare.
Datorita proprietatilor sale regenerative, Sunekos 200 se utilizeaza si pentru tratarea cicatricelor, inclusiv postacneice si vergeturilor albe sau rosii.

Procedura garantează rezultate naturale, care se mențin pe termen lung, fără a modifica trăsăturile tenului. Practic pielea devine cu adevărat mai tânără, iar procesul de îmbătrânire cutanată devine reversibil.
AVANTAJELE  TRATAMENTULUI CU SUNEKOS®:
  • Tratament de ultima generatie cu cea mai mare concentratie de aminoacizi specifici colagenului si elastinei pielii
  • Determina o reintinerire efectiva a pielii, fara modificare a fizionomiei
  • Estompeaza ridurile, pielea devine mai densa, elastica si stralucitoare
  • Rezultate naturale care se mentin pe termen lung
  • Fara perioada de recuperare
  • Eficienta demonstrata clinic
  • Înalt profil de sigurantă și tolerabilitate

Tratamentul injectabil cu Sunekos® este completat de gama completa profesionala de uz domciliar Nutrakos®, care contine aceleasi principii active, in asociere cu alte substante care potenteaza rezultatele si le mentine un timp mai indelungat. Gama de cosmeceutice profesionale Nutrakos®, furnizeaza pe cale topica si orala cei 6 aminoacizii si acidul hialuronic, in asociere cu alte principii active inovative. Studiile clinice au demonstrat ca, cu cat este mai mare cantitatea de aminoacizi disponibila in zonele interesate, cu atat creste vitalitatea si numarul de celule care formeaza colagenul si elastina pielii.  In consecinta pielea este vizibil mai tanara si mai stralucitoare, in mod natural.
  • Nutrakos Crema Fata Anti-age
  • Nutrakos Ser Intensiv Anti-age
  • Nutrakos Gel Contur Ochi Anti-age si Anticearcan
  • Nutrakos Masca Peel-Off Anti-Age
  • Nutrakos Crema de Corp Anti-Age
  • Nutrakos Solutie Buvabila cu Aminoacizi.
SUNEKOS® si NUTRAKOS® reprezinta noile tratamentele din cadrul programului de biorevitalizare ART, lansate recent si in Romania, care inlocuiesc cu succes produsele de generatie mai veche JALUPRO si PROGLYME ale Laboratoarelor Professional Dietetics din Milano.

1 comment

Say it like you mean it! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
LA BOHÈME. All rights reserved. © Maira Gall.