QUOTE

Your daily dose of bohemian vibe

Prezentări de modă la Summer Fair - București, 4-6 iulie

7/3/14

Lume, lume! Summer Fair vă așteaptă cu prezentări de modă pe tot parcursul târgului, de pe 4 pe 6 iulie, la orele 15, 17 și 19! Avem 10 designeri de modă care vă vor încânta în fiecare dintre cele 9 sesiuni de prezentare cu: rochii de zi și de seara, tricouri, eșarfe pareo pentru costumele de baie, pălării chic și...pentru domni, ținute nonconformiste, cămăși, papioane, bretele, eșarfe, șepci și pălării ! Ați ratat o prezentare? Grăbiți-vă să ajungeți la următoarea cu prietenii! În fiecare zi, la Summer Fair, de pe 4 pe 6 iulie!

Puteți veni cu toți prietenii și plăti un singur bilet, la doar 10 lei în loc de 15 lei, dacă lăsați un comentariu la această postare cu 
Vreau bilet la Summer Fair, numele și adresa de e-mail
Cu el vin mai multe avantaje: veți primi lista cu promoții, discounturi și cadouri de la expozanți și biletele de tombolă cu premiu în valoare de 150 de lei, de la expozantul vostru preferat.

Haideți acum să vă dau mai multe detalii despre designerii ce vor participa la prezentările de modă:

1. Mimi Chipăilă - renumit designer din Brăila cu piese unice haute-couture. Mimi creează și pictează manual cele mai frumoase piese. Eu am deja câteva creații d-ale sale și vă invit și pe voi la târg să îi admirați operele.
Fotograf: Daniel Kițu

2. Caol - Creează haine pret-a-porter feminine, irezistible. Vine din Târgoviște.

3. Larrange AI - Haine boho, avangardiste, croșetate și tricotate. Prezintă o inovație de forme, volume, transparențe.

4. Atelierul Simonei - Costume tradiționale pentru femei, bărbați și copiii. Simona mai creează și păpuși miniaturale din porțelan.

5. Miss Hat - pălării șic pentru femei și bărbați.

6. Felice Handmade - Felicia și Claudia creează haine șic, pret-a-porter, pentru femei, majoritatea fiind din tricot.  Le mai place să lucreze și accesorii și bijuterii vesele.

7. Ameea - Realizează tricouri pictate manual și ținute deosebite de ocazie.

8. Ralitza - Creează accesori handmade originale, cămăși bărbătești moderne, papioane, eșarfe Ascot, cravate, bretele, batiste de buzunar etc.

9. Attitude Couture - Articole vestimentare unicat, handmade, ținute de scenă.

10. Acrylic Art Ralu - O talentată arhitectă, Raluca Nedelcu, care pictează manual pe mătase naturală eșarfe, pareo-uri, tricouri.

Ne vedem la târg, dragilor!

3 comments

Say it like you mean it! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
LA BOHÈME. All rights reserved. © Maira Gall.