QUOTE

Your daily dose of bohemian vibe

Invitație campania "Frumusețea se vede bine cu Prestigio". Premii incitante.

7/10/14

RO Only: Fete dragi, azi vreau să vă vorbesc despre o campanie interesantă cu premii pe măsură. Toate știm (sau ar trebui să știm) că frumusețea vine din interior, că asta e frumusețea care contează. Dar ca să fim mulțumite cu noi însele, trebuie să fim mulțumite și cu frumusețea noastră exterioară, trebuie să ne dedicăm aspectului nostru și să avem grijă de pielea noastră. Nu trebuie să neglijăm acest latură. Și pentru că sezonul acesta se poartă frumusețea, campania de care vă voi povesti face exact acest lucru, se ocupă de frumusețea noastră.



Și pentru că frumusețea se vede mai bine cu Prestigio, MINERALIUM Dead Sea și Prestigio te invită să descoperi momentele BEAUTYish. În perioada 1 iunie – 14 iulie 2014MINERALIUM Dead Sea și Prestigio organizează o tombolă cu premii oferite de cei din urmă, la care pot participa toți clienții care cumpără produse MINERALIUM Dead Sea de pe site-ul www.mineralium.ro.

Premiile Prestigio puse în joc pentru concursul desfășurat în mediul online: 1x smartphone 3350, 1x căști BT, 2x Powerbank Prestigio. Grozave premii, nu-i așa?! Mai aveți la dispoziție 5 zile pentru a comanda produse și a fi înscrise automat la tombolă. Succes! Sper ca cititoarele mele să fie norocoasele! :) Sau poate cititorii, pentru că un produs Mineralium Dead Sea ar fi un cadou extrordinar pentru iubită sau soție, ar fi o surpriză care ar încânta-o cu siguranță! Așa că, domnilor, concursul e și pentru voi! Plus că pot paria că sunteți mari fani ai gadgeturilor! :)




Haideți acum să vă spun și câteva cuvinte despre Mineralium Dead Sea (merită din plin să le cunoașțeți produsele) și Prestigio (care are cele mai inovatoare tehnologii).

Produsele MINERALIUM Dead Sea au fost lansate pe piața din România în anul 2012, misiunea brandului fiind aceea de a stabili un nou standard în estetica feminină. MINERALIUM Dead Sea a creat o linie de produse ce combină beneficiile mineralelor de la Marea Moartă cu ingredientele active Sederma. Produsele conțin toate mineralele și compușii găsiți în Marea Moartă, fiind îmbogățite cu extracte de plante care conțin substanțe nutritive esențiale, precum vitamine și uleiuri cu calități antioxidante. 
Produsele cosmetice MINERALIUM Dead Sea sunt potrivite pentru toate tipurile de ten și nu conțin parabeni sau alergeni.
În funcție de gamă, produsele se adresează câte unui tip de piele: Gama HydraSource (destinată tuturor tipurilor de ten); Gama Matte&Clear (destinată tenului mixt si gras); Gama Youth Source (produse antiaging); Gama Mineral Therapy (produse pentru îngrijirea corporală). Produsele MINERALIUM Dead Sea sunt disponibile în rețeaua magazinelor PLAFAR atât 
în București cât și în țară sau pot fi achiziționate online prin shop-ul online: 
www.mineralium.ro.



Prestigio®  este un brand în continuă dezvoltare, prezent în peste 85 de țări din Europa, Orientul Mijlociu și Africa. De mai bine de zece ani Prestigio oferă produse electronice de calitate superioară cu tehnologii inovatoare și design elegant la prețuri competitive. Prestigio. The Art 
of High-Tech este sloganul companiei și misiunea este simplă: să oferim consumatorilor produse care să le faca viața mai ușoară și mai plăcută, indiferent dacă vorbim de afaceri sau activități de zi cu zi. 
Din 2011, Prestigio este lider în Europa Centrala și de Est, Rusia și CSI la GPS-uri și se situează în top 3 branduri de tablete PC. Pentru mai multe informații despre Prestigio, vizitați siteul: www.prestigio.com.

Succes!

No comments

Post a Comment

Say it like you mean it! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
LA BOHÈME. All rights reserved. © Maira Gall.