QUOTE

Your daily dose of bohemian vibe

Lansare colecție Candy, Meli Melo Prespring 2015 [RO only]

1/29/15


De mâine, 30 ianuarie, Meli Melo vă pregătește o surpriză în magazine și online: lansarea colecției prespring 2015, CANDY, inspirată de femeia delicată, romantică, feminină si elegantă.

Această poveste te va conduce spre o lume simplă si inocentă. 
Imaginează-ți o grădină plină de flori în culori pastel și un miros îmbietor de bomboane! Instant, totul va deveni „dulce”.

Colecția face o introducere în lumea plină de culoare, prospețime și parfum, a începutului de primăvară.

Extravaganța materialelor și combinațiile coloristice te vor transpune instant, într-un decor în care starea de visare va fi la ea acasă, iar culorile vor funcționa ca o adevărată terapie.
Materialele delicate, dantela dar și texturile fine, pudrate, în culori pastel, desprinse parcă din borcănelul cu bomboane multicolore, se vor îmbina perfect cu nuanțele vibrante care întregesc tabloul colecției.

Bijuteriile au aplicații multifațetate și cristale, in culori pastel sau vibrante,  păstrează o notă delicată, feminină și adaugă oricărei ținute o doză de inocență. Acestea pot fi delicate sau statement.
Pentru ca ținuta să fie completă, poți alege una dintre gențile colecției. Acestea sunt de dimensiuni medii, însă încăpătoare și bine compartimentate, în culori pastel, delicate.

Culorile predominante sunt orange pal, roz, auriul light, bleu, dar și mix-uri vibrante.

1 comment

Say it like you mean it! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
LA BOHÈME. All rights reserved. © Maira Gall.