QUOTE

Your daily dose of bohemian vibe

Picnic cu Vienna Ice Coffee [RO only]

9/19/14

Fete dragi, poate vă amintiți că vă povesteam într-o postare anterioară despre picnicul la care am participat acum ceva vreme și v-am promis atunci poze și detalii. La picnic am făcut cunoștință cu noile sortimente Vienna Ice Coffee: Vienna Ice Coffee Vanilie şi Vienna Ice Coffee Cappuccino, care apropo, sunt absolut delicioase! Ele se alătură celor două deja existente: Vienna Ice Coffee fără zahăr adăugat şi Vienna Ice Coffee Classic. Haideți să vă spun câteva cuvinte despre ele.

În pauzele de la birou, când eşti în trafic sau pe drum spre munte ori mare, ia cu tine Vienna Ice Coffee, pentru energie şi răcoare cât cuprinde! Alege de fiecare dată un sortiment nou şi răsfaţă-ţi ziua cu o cafea rece şi bună, plină de savoare şi energie, care îţi va aduce în suflet satisfacţia că poţi muta şi munţii din loc. 
Chiar dacă stilul cotidian alert înseamnă renunţarea la anumite tabieturi, cu Vienna Ice Coffee nu trebuie să faci nici un compromis când vine vorba de savurarea unei cafele aromate şi cremoase. Lasă-te învăluit de prospeţime şi energie şi bucură-te în orice moment al zilei de răsfăţul unei cafele: dimineaţa, la brunch sau ca desert alături de o prăjitură, la fel cum se întâmplă în cafenelele vieneze. 

Dragoste la prima degustare 
Indiferent că o preferi clasică, fără zahăr adăugat, cu aromă de vanilie sau cappuccino, suntem siguri că abia aştepţi să te delectezi cu o gură de cafea cu lapte care să-ţi pună simţurile şi mintea în mişcare. Vienna Ice Coffee o recunoşti uşor după paharul practic, cu capac de protecţie. 

Aşadar, insuflă în fiecare zi un plus de savoare pur vieneză şi răcoarea din Alpi cu o „coffee to go” pentru zile reuşite: Vienna Ice Coffee! Gata preparată şi asezonată după propriul plac în diverse arome, Vienna Ice Coffee ţine pasul cu tine chiar şi în cele mai active momente şi în acelaşi timp, îţi oferă o adevărată revigorare a simţurilor! 

Vienna Ice Coffee se poate achiziţiona din benzinăriile OMV, PETROM, MOL, GAZPROM, din hypermarket-urile CARREFOUR şi din anumite supermarket-uri BILLA şi MEGA IMAGE, la preţul recomandat de 6.99 ron. 
Vienna Ice Coffee este distribuită în România de către compania Maresi Foodbroker SRL. 

Iată și fotografiile:


4 comments

  1. Mi-a placut picnicul si cafeaua :D Acum mi-ai facut pofta de Vienna Ice Coffee :)) :*

    ReplyDelete
  2. Cred ca a fost foarte distractiv, se vede din poze ca v-ati simtit bine! O idee grozava de eveniment :*

    ReplyDelete
  3. ahhh picnic! sho cute!

    http://www.twinklelittleheels.com

    ReplyDelete
  4. ce minunata esti !!! <3

    www.oannafashionsimbol.wordpress.com

    ReplyDelete

Say it like you mean it! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
LA BOHÈME. All rights reserved. © Maira Gall.