QUOTE

Your daily dose of bohemian vibe

C&A a lansat colecția Toamnă/Iarnă 2014/2015 [RO only]

9/20/14

Marți am luat parte la evenimentul de prezentare a colecției toamnă/iarnă 2014/2015 a brandului C&A. Cocktail-party-ul a fost organizat de Emanuel, PR & event specialist, care a făcut o treabă foarte bună și de data asta. Mi-a plăcut foarte mult noua colecție, am ochit în mod special tricotajele, jachetele, gențile și pălăriile. Cu siguranță voi achiziționa cel puțin o piesă.

Una dintre cele mai importante direcţii stilistice ale sezonului în viziunea C&A este combinaţia clasică de alb cu negru.  Este un trend clean, clear şi totuşi îndrăzneţ.  E cool, modern şi adulator, fără să întreacă însă măsura.  Dintre elementele stilistice definitorii ale acestui trend amintim cusăturile şi detaliile sofisticate, jachete Boucle, imprimeurile geometrice îndrăzneţe, dar şi detaliile din piele ecologică. 

Tricotajele cu model  - unul dintre trendurile cele mai îndrăzneţe ale acestui sezon este prezent şi în colecţia C&A. Având ca surse de inspiraţie elemente din cultura folk, urban dar şi diverse  motive etnice Jacquard, aceste piese reprezintă articole cheie în garderoba de Toamnă/Iarnă.  Intarsiile haioase sau pulovere cu mesaje aduc un aer fun tricotajelor clasice.

În ceea ce priveşte jachetele şi hainele pentru exterior, C&A aduce în prim-plan în acest sezon jachetele biker, jachetele parka şi clasicele haine din stofă de lână.  Versatilitatea hainelor rebele de motor şi a jachetelor Parka care se regăsesc în colecţia Toamnă/Iarnă 2014/2015 le fac foarte accesibile şi uşor de integrat atât în ţinute de zi cu zi, cât şi în ţinutele de seară. Pentru evenimentele speciale pardesiele şi paltoanele din lână cu detalii preţioase din piele sau blană ecologică sunt cea mai potrivită opţiune. 

Din  punct  de  vedere  cromatic, colecţia  C&A Toamnă/Iarnă 2014/2015 este presărata cu tonuri pastelate de roz, burgund, albastru închis şi ocru.

Fotografii: Magda Gheorghe

Iată câteva dintre preferatele mele.
Care este piesa voastră preferată? O să dați și voi o raită prin magazine?

5 comments

  1. Ooooh, such beautiful textures appearing here! I am really drawn to that hot pink leather jacket. I would totally wear the heck out of that.

    ReplyDelete
  2. oh my gosh! i love all of them!

    http://www.twinklelittleheels.com

    ReplyDelete
  3. Tocmai ii scrisem Adinei si ii spusem ca imi place tare mult noua colectie :D PS: Absolut superba geanta pe care ai avut-o la eveniment, de unde e? :*

    ReplyDelete
    Replies
    1. Da, e foarte faină colecția!
      Este de la un stand din Cora Pantelimon, chiar la intrare, lângă Meli Melo. E primită cadou de la iubitul meu anul trecut de ziua mea. :D

      Delete
  4. Văd că avem multe preferate comune. :)

    ReplyDelete

Say it like you mean it! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
LA BOHÈME. All rights reserved. © Maira Gall.