QUOTE

Your daily dose of bohemian vibe

Colecția Cindy Crawford în magazinele C&A

8/27/12


Aparține primei generații de supermodele internaționale, a prezentat modă pentru toate mărcile importante și este unul dintre modelele cu cel mai mare succes de până acum. Astăzi Cindy Crawford nu este numai un supermodel, ci și o femeie de afaceri de succes și mamă a doi copii. Exclusiv pentru C&A, Cindy a creat prima ei colecție de modă „Cindy Crawford Collection @ C&A“ și astfel a explorat noi frontiere.
Din toamnă va ajunge colectia „Cindy Crawford Collection @ C&A“ în toată Europa și în cele peste 1.500 filiale și 8 magazine online – în  România din 30 august 2012 va fi prezentă în cele 21 de magazine din întreaga țară. „Scopul meu este de a crea o colecție confortabila, care să poată fi purtată în viața de zi cu zi“, a dezvăluit ea. „Mereu am visat să am propria mea linie de modă și mă bucur tare mult să iau parte la acest proiect alături de C&A“, spune Cindy Crawford, care a făcut designul la prima sa colecție.

Codul vestimentar: Smart Casual până la Easy Style cu sacouri elegante, cardiganuri și pulovere, precum și tricouri, blugi și jachete din piele. Detalii precum fermoare, gulere din blană ecologică, cravate și curele cu ținte arată la fel de bine ca tăieturile clasice. Materialele sunt de înaltă calitate, din amestec de lână, merinos și piele. Toate articolele colecției sunt disponibile în mărimile 36 pînă la 46, iar tricotajele de la XS la XL.
Prețurile colecției pleacă de la 59,90 pentru un top și ajung până la 299 pentru un cardigan-jachetă din mix de lână și peste 300 de lei pentru o jachetă.

Vă asteptăm joi dimineața la lansarea oficială (în oricare dintre cele 21 de magazine C&A Romania).

Iată și clipul de promovare:

6 comments

  1. Saw a photo from the web for this. It's really pretty.

    ReplyDelete
  2. interesant , o sa merg sa vad colectia !

    ReplyDelete
  3. probabil in perioada reducerilor preturile vor parea mai decente :D
    oricum e de vazut :)

    ReplyDelete
  4. She's so lovely! =)

    http://pinkchampagnefashion.blogspot.com/

    ReplyDelete

Say it like you mean it! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
LA BOHÈME. All rights reserved. © Maira Gall.