QUOTE

Your daily dose of bohemian vibe

Cutia mea Pick N Dazzle și ediția limitată de cutii de Crăciun

12/17/16


În urmă cu două săptămâni am fost invitată la evenimentul de lansare al cutiilor de Crăciun în ediție limitată de la Pick N Dazzle. Dacă nu știți ce e Pick N Dazzle vă povestesc acum mai multe. Este un serviciu ce oferă 3 tipuri de cutii personalizate ce includ produse de beauty. Tot ce trebuie să faci este să completezi Profilul de Frumusețe de pe site cu preferințele tale, caracteristicile tale, apoi să alegi varianta de cutie pe care o dorești. Vei primi o selecție de produse ce corespund stilului tău și nevoilor tale.

Iată variantele disponibile:

  • Premium Picks - 239 lei/lună pentru o valoare a produselor de 400 de lei
  • Dazzling Picks - 159 lei/lună pentru o valoare a produselor de 260 lei
  • Sleek Picks - 79 lei/lună pentru o valoare a produselor de 130 de lei

Eu râvneam de ceva timp la o astfel de cutie, dar fiind prinsă cu treburile cotidiene, am omis să mai îmi completez profilul, însă cutia primită la eveniment a venit la fix. A fost creată special pentru mine și a inclus parfumul Queen's Heart 22 de la Roland V. care a devenit ușor unul dintre preferatele mele datorită notelor de vanilie și trandafir. Este un parfum senzual, seducător, ce rezistă pe piele. Am primit deja câteva complimente de când îl port.


Că tot vorbeam de cutiile Christmas, ele pot fi cadoul perfect, cu un ambalaj luxos care să impresioneze, şi includ branduri şi produse noi, putând fi oferite atât femeilor, cât şi bărbaţilor. Ediţia limitată pentru Crăciun acoperă toate categoriile de produse şi orice buget, cu preţuri de la 49 de lei, inclusiv transport gratuit prin curier. În plus, Pick N Dazzle oferă în fiecare Christmas Box şi un set de 10 eşantioane pentru îngrijirea pielii.


Ai și varianta cumpărării unui Gift Card în valoare de 99 de lei, pe care îl poţi face cadou cuiva drag pentru achiziţionarea unui Christmas Box. Cutiile pentru Crăciun sunt disponibile o perioadă limitată şi în cantităţi limitate. Însă nu trebuie omis faptul că oferta de produse se extinde continuu în fiecare zi. Pentru mai multe informaţii: http://www.pickndazzle.com/Cadouri.
Luna aceasta portofoliul Pick N Dazzle se extinde cu un nou brand: Mades Cosmetics. 
Compania olandeză este renumită pentru produsele de toaletă, îngrijirea părului şi a pielii, caracterizate de tehnologia inovatoare de producţie şi ambalare, designul şi performanţele excepţionale. Mai multe detalii despre brand găsiți aici: Mades Cosmetics.



De luna aceasta, cutiile Pick N Dazzle pot fi comandate şi de către bărbaţi. Parfumuri, produse de îngrijire corporală sau a părului îi aşteaptă pe domni, cu branduri precum Promenade a Versailles sau MDS, pentru a se alătura celor peste 25.000 de utilizatori actuali ai cutiilor Pick N Dazzle.

Ce îmi place în mod deosebit la Pick N Dazzle este că oferă produse full-size, mai mult de jumătate fiind naturale și organice, și pot alege din peste 40 de branduri în toate segmentele de preț.

Voi ați încercat serviciul lor? Ce părere v-ați făcut?

2 comments

Say it like you mean it! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
LA BOHÈME. All rights reserved. © Maira Gall.