QUOTE

Your daily dose of bohemian vibe

Mă întorc la tine iar și iar...Nomasvello

1/17/17


Mă întorc la Nomasvello mai ceva ca la marea albastră. :) Și plec de fiecare dată extrem de mulțumită și d-abia așteptând să mă reîntorc. De această dată m-am întors la Nomasvello pentru un tratament anticelulitic plus vechea mea "iubire": rejuvenarea facială. Cred că este perioada perfectă a anului pentru a face o vizită la Nomasvello: după sărbătorile care ne-au adus câteva kilograme în plus și o piele mai ternă, mai obosită din cauza consumului de alimente nu prea sănătoase e momentul să reparăm frumos tenul și corpul. 

La Nomasvello am găsit și anul acesta același personal profesionist și amabil și aceleași servicii de top. Când am ajuns la sediul din Floreasca am început cu tratamentul de rejuvenare facială. A fost prima oară când l-am făcut după o pauză de aproximativ un an și tot ce pot spune e că îl ador. Pielea mea arată mult mai bine și se simte mult mai bine după acest tratament. Până acum m-am concentrat pe antirid. Există 3 variante: antirid, antipete sau antiacnee. De data asta am vrut să încerc altceva și l-am ales pe cel antiacnee împotriva semnelor lăsate pe față după apriga luptă cu acneea. Tratamentul constă în aplicarea impulsurilor de lumină pe piele, care transmit căldură la nivelul zonei tratate, ceea ce ajută la crearea naturală de noi fibre de colagen și elastină, care reconstruiesc microfibrele din alcătuirea dermului și epidermului.


 A urmat tratamentul anticelulitic. Aparatul LED+ Esthetic a acționat asupra părții afectate de celulită. Înainte de a porni aparatul am beneficiat de un masaj de 5-6 minute realizat cu o cremă ce stimulează microcirculația. Ședința durează 20 de minute și este compusă din 3 părți: activarea enzimelor, vasodilatația și drenajul. La fiecare funcție îndeplinită lumina LED-ului se schimbă. Tot ce simțiți pe parcursul tratamentului este o plăcută senzație de răcoare, tratamentul nefiind invaziv. Acesta are un efect vasodilatator și tonifică în straturile cele mai profunde ale pielii, reducând celulita și excesul de grăsime.

Pentru rezultate eficiente sunt recomandate între 8-12 ședințe.

Și dacă tot v-am povestit despre minunățiile de tratamente de la Nomasvello, mă gândesc să vă anunț că luna aceasta aveți 20% reducere la orice ședință de epilare definitivă sau rejuvenarea facială cu IPL pe zone mici sau medii.



Nomasvello a deschis în luna noiembrie un nou centru în București, la Veranda Mall de pe strada Ziduri Moși nr-ul 23, în apropierea magazinului Obor. Aici puteți beneficia de servicii complete de epilare definitiva cu IPL, curatare faciala cu ajutorul tehnologiei ProSkin, tratamente inovatoare de rejuvenare faciala cu IPL si terapii intensive pentru orice tip de ten cu ajutorul produselor profesionale No+Vello.
Dacă nu ați 
testat încă eficiența epilării definitive cu IPL puteți face acest lucru Gratuit în cadrul centrului Nomasvello Veranda. Tot aici putețibeneficia gratuit și de o diagnoză facială Woodlamp, pentru a depista cu exactitate problemele de ten cu care vă confruntați.
Clienții salonului din Veranda Mall care au beneficiat de minim o ședință IPL primesc garantat 50% reducere la curățarea facială Proskin.
Nomasvello România: www.nomasvello.ro
Facebook: https://www.facebook.com/nomasvello.ro 
Instagram: @nomasvello_romania.

No comments

Post a Comment

Say it like you mean it! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
LA BOHÈME. All rights reserved. © Maira Gall.