QUOTE

Your daily dose of bohemian vibe

Coffeeshop Company - cafeneaua cu aromă de Viena

12/7/16


Iubesc cafeaua! Cam în toate aromele și cantitățile. 😛 Poate ce îmi place la fel de mult ca degustatul cafelei este locul în care fac acest lucru. Îmi plac cafenelele care îți oferă un spațiu confortabil ce te îndeamnă la visare, de unde nu-ți mai vine să pleci, unde ești înconjurat de lucruri minunate, de cărți, de povești, de un design interesant. Eu am găsit în sfârșit cafeneaua ce îmi oferă tot ceea ce am enumerat mai sus, vorbesc despre Coffeeshop Company, singura franciză din România a Coffeeshop Company, renumita afacere austriacă de familie. 

Cafeaua vieneză are un gust deosebit. Eu m-am bucurat deja de 5 (Cinnamon Latte, Nougat Moccacino, Moccacino, Dark Choco Latte & Iced Banana Choco Latte) dintre varietățile de cafea ce sunt oferite la Coffeeshop și nu-mi pot alege o preferată, gustul fiecăreia a fost special.
În afară de cafeaua savuroasă mai poți servi micul dejun sau chiar prânzul (bagels, focaccia, flatbread, toate cu felurite umpluturi, vegetariene sau nu). Mai nou, în meniul de iarnă au sosit și burgerii, frigăruile delicioase și supele cremă. Eu am încercat egg burger-ul zilele trecute și mi-a plăcut foarte tare.
Deserturile nu trebuie excluse, sunt foarte yummy.


Dacă vreți să vă îndrăgostiți iremediabil de o cafenea vă recomand să treceți pragul Coffeeshop Company de pe strada Puțul lui Zamfir nr.2, zona Dorobanți. Eu cu siguranță voi reveni de fiecare dată cu mult drag. D-abia aștept să ascult o muzică plăcută în surdină și să urmăresc fulgii de nea pe fereastră.


Facebook: Coffeeshop Company Bucharest
Instagram: CoffeeShop Company Bucharest

3 comments

  1. Ce dragut arata localul si cafeaua pare super yummy :)

    ReplyDelete
  2. looks like a nice place to catch a breath or talk to friends!

    Lyosha
    Inside and Outside Blog

    ReplyDelete
  3. Super foods and I can definitely want to taste it :)

    ReplyDelete

Say it like you mean it! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
LA BOHÈME. All rights reserved. © Maira Gall.