QUOTE

Your daily dose of bohemian vibe

Einer Bags, un brand 100% românesc de genți și accesorii din piele handmade

2/20/15

Marți am avut plăcerea de a lua parte la evenimentul de lansare al brandului Einer Bags - Romanian Rooted Leather Goods, un brand 100% românesc de genți și accesorii din piele. Prima colecție este adresată celor ce apreciază eleganța prin simplitate și calitate. Brand-ul Einer cuprinde produse realizate din piele naturală mată, de culoare gri antracit și maro. Gențile Einer se pliază perfect pe un stil casual-chic, business, smart casual și oferă eleganța, comoditatea și durabilitatea unui accesoriu de calitate.
Fiecare geantă sau accesoriu Einer este realizat manual, din piele 100% naturală și prelucrată o singură dată pentru a se păstra aspectul natural al acesteia. Produsele sunt create în serii limitate, fiecare model fiind unic. Sursele de inspirație ale colecției pornesc de la tradiția prelucrării și transformării pielii în accesorii lucrate cu grijă și pasiune, reinterpretarea rafiamentului, echilibrul dintre tradițional și modern, până la opoziția masculin-feminin. Colecția-capsulă include genți, portofele, port-carduri și portstilouri.
Pentru mai multe informații despre brand-ul Einer vizitați site-ul oficial www.einer-bags.com și pagina oficială de Facebook Einer Bags.

Ce mi-a plăcut cel mai mult la această colecție, pe lângă calitatea produselor, este faptul că acestea sunt unisex. Gențile pot fi purtate cu ușurință atât de femei, cât și de bărbați. Eu m-am îndrăgostit iremediabil de un satchel maro pe care vi-l voi arăta în poze. Să îmi spuneți și voi ce părere aveți despre colecție. Ați purta aceste genți?


2 comments

Say it like you mean it! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
LA BOHÈME. All rights reserved. © Maira Gall.