QUOTE

Your daily dose of bohemian vibe

Cum mă mai înțeleg cu tratamentele Nomasvello

4/1/16

Dragilor, de 3 ori dragi, vă povesteam într-un articol anterior despre prima mea experiență cu tratamentele faciale oferite de Nomasvello . Atunci încercasem o ședință de curățare ProSkin și una de rejuvenare facială cu IPL și deja se vedeau schimbări în bine. Am continuat ședințele, câte 3 din fiecare, iar tenul meu deja a început să îmi mulțumească. Textura epidermei s-a îmbunătățit, tenul e mai sănătos, mai strălucitor. Recomand cu drag aceste tratamente. Puteți citi mai multe despre ele aici: Rejuvenare facială și Curățare ProSkin.




Iar acum vă puteți bucura și voi mai mult de serviciile Nomasvello pentru că pe 15 martie s-a deschis un centru în Promenada, fiind al 10 lea din București. Și cei din alte orașe pot beneficia de tratamentele oferite de Nomasvello, un prim centru deschizându-se la Arad pe 26 martie, iar în Galați a fost inaugurat al doilea salon, în zona Micro 19. Primul centru din orașul Brăila s-a deschis pe 30 martie. Misiunea No+Vello- Fără Păr! se va răspândi în din ce în ce mai multe orașe.

Toate centrele Nomasvello nou deschise vor comercializa produsele profesionale No+Vello pe baza de acizi naturali proprii pielii, care sunt potrivite tuturor tipurilor de ten. În plus, vor oferi Gratuit tuturor celor interesați testarea epilarii definitive, alături de o diagnoză facială cu lampa cu ultraviolete.



Centrele Nomasvello au în permanență activă și o campanie de loializare a clienților, aceștia primind bani înapoi sub formă de puncte, prin cardul de fidelitate No+Vello, precum și o ședință gratuită de epilare definitivă (inghinal, axilă sau față) pentru fiecare 3 prieteni convinși să aleagă No+Vello. Mai mult, clienții care au efectuat un tratament cu IPL beneficiază de reduceri de 50% la terapiile adiacente cu tehnologiile ProSkin si LED. 



Nomasvello România: www.nomasvello.ro
Facebook: https://www.facebook.com/nomasvello.ro 
Instagram: @nomasvello_romania.

No comments

Post a Comment

Say it like you mean it! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
LA BOHÈME. All rights reserved. © Maira Gall.