QUOTE

Your daily dose of bohemian vibe

NAKED PR, primul proiect educaţional de PR specializat (înscrieri)

3/3/14

RO Only: 
Asăzi vreau să vă vorbesc puțin despre NAKED PR, singurul « laborator PR » din România, locul unde se întâlnesc caracterele puternice, întelepții, inovatorii din comunitatea PR. De curând s-au deschis înscrierile pentru noua ediție de cursuri, sesiuni şi workshops.

Din 31 martie, timp de 7 săptămâni, profesioniştii sau aspiranții la profesia de specialist PR în Fashion, Business, Film, Luxury şi Politică vor avea ocazia să învețe tehnici, trucuri, secrete profesionale de la personalități cu notorietate, expertiză fără cusur şi cariere de succes în aceste domenii. NAKED PR are şi o premieră pe lista cursurilor din această primăvară, un modul dedicat profesiei de BUYER



Mirela Bucovicean (Business PR), Ana Bucur şi Noemi Revnic (Fashion PR), Radu Magdin (Political PR), Ileana Cecanu (Film&Actors PR), Omar Albitar (Luxury PR) şi Angi Dumitrescu (Buying) formează echipa profesorilor NAKED din acest sezon.

“Profesorii de la NAKED PR sunt celebrităţi în domeniu. Mai mult, la fiecare întâlnire “studenţii” de la NAKED PR vor avea surpriza şi privilegiul de a sta faţă în faţă cu personajele “in the news” din fiecare domeniu pe care îl abordăm, de la designeri de moda de top, manageri cu marci personale remarcabile, politicieni, jurnalişti cu nume şi condei recunoscut, actori, regizori premiaţi internaţional sau persoane publice pe care le admirăm şi pe care doar la NAKED avem ocazia să-i şi intervievam. Pentru adevăruri de PR NAKED, bineînteles”, spune Raluca Cristea, unul din iniţiatorii NAKED PR.

“În afară de cursurile clasice, din şcolile de profil, profesioniştii de PR au nevoie de energia reală, fără ascunzişuri (fără PR) a industriei. Intâlnirile cu profesorii-celebrităţi şi invitaţii lor sunt valorile adăugate ale syllabus-urilor NAKED, o abordare nouă, prin care ne propunem “PRevolution”, adaugă Adelina Bortanfondator NAKED PR.

Proiectul Naked PR se adresează tuturor celor în cautare de upgrade şi newins, fie că sunt profesionişti, aspiranți, angajatori sau pasionați de PR.

Detalii despre agenda workshopurilor şi înregistrare sunt disponibile pe site-ul Naked PR (www.nakedpr.ro). 

Despre Naked PR
Naked PR este un proiect educațional dedicat tuturor celor în căutare de upgrade şi newins.

Pentru a înțelege mai bine ce se va întâmpla la cursuri, urmăriți prezentările din link-uri:
Film PR http://youtu.be/9uQmbl7TCko
Buying http://youtu.be/kGKLiy4r6S0
Luxury PR http://youtu.be/boLINEX-u9Y
Business PR https://www.youtube.com/watch?v=joz8XnSUQfo
Fashion PR Noemi http://youtu.be/bYKlgDhocFo
Fashion PR Ana http://youtu.be/zWQtpzSFk1M
Political PR http://youtu.be/2nYGx1OkNmk

2 comments

  1. Hey bravo ca ne ajuti atat pe noi cat si firma sa cunoastem mai bine sistemul si sistemul pe noi. Pacat ca nu veniti si la Tm ca as participa la niste cursuri.:)

    ReplyDelete
  2. Super, ar merge un curs de genul si in Cluj. Puup :)

    Fashion As I Love It by Dana Oprea
    www.danaoprea88.blogspot.ro

    ReplyDelete

Say it like you mean it! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
LA BOHÈME. All rights reserved. © Maira Gall.