(Photo credit: Sabin Barac)
Noi ne-am așezat în prima zonă, lângă bar și am comandat pentru început ceva de băut, apoi am decis să continuăm cu aperitive: bruschete mixte cu roșii, ton, somon fume și prosciutto. Au fost delicioase și ne-au deschis apetitul pentru mai mult. Însă a fost destul de greu să ne hotărâm ce vom servi, pentru că ne făceau multe preparate cu ochiul.
Meniul e destul de variat și interesant: salate cu ton, fructe de mare la grătar, somon fume etc, supe cu fructe de mare, diverse tipuri de risotto,tot felul de paste (cea cu nero di sepia, creveți și gorgonzola suna tare bine), wok-uri, saltimboca, cotlete și mușchi de porc și vițel, rață și multe, multe altele.
Cu dificultate eu am ales somon în crustă de migdale (somon, fulgi de migdale, dijon, fasole verde), iar Sabin a mers pe cotoleta de vitello (cotlete de vițel marinate cu sos de vin alb, usturoi, servit cu piure de cartofi dulci aromatizat cu cimbrișor). Somonul a fost foarte bine gătit, iar fulgii de migdale i-au dat un gust și o aromă aparte, dijonul a fost o completare plăcută și gustoasă. Nu m-am putut abține să nu gust și din cotlete, gătite exact atât cât trebuie, sosul de vin alb se distingea foarte bine și oferea o aromă deosebită coastelor. Am făcut niște alegeri excelente cu aceste feluri de mâncare.Desertul a fost și el pe măsură: soufle de ciocolată - yummy, yummy și tortul casei - fresh și ușor.
Mi-a plăcut în mod deosebit amabilitatea ospătarilor și cunoștințele acestora despre preparatele din meniu. Mi s-a întâmplat de nenumărate ori să întreb ceva despre un preparat sau să cer să-mi fie recomandat un fel de mâncare și să primesc un "nu știu" ca răspuns. La Lugo nu stau deloc lucrurile așa și asta m-a bucurat.
Lugo este un loc în care dacă ai ajuns o dată cu siguranță vei reveni de nenumărate ori.
Facebook: https://www.facebook.com/LugoBucharest
Looks so amazing x The Dainty Dolls House
ReplyDeleteLooks awesome, thanks for sharing dear :D
ReplyDeleteGreat blog! I'm following you, follow back?
http://omundodajesse.blogspot.pt/