QUOTE

Your daily dose of bohemian vibe

Cauți plaja perfectă? Eu am găsit-o!

7/17/18
 Oh, da, și anul acesta am găsit cea mai faină plajă la Mamaia, cea creată de Sensiblu. Și deși eu sunt un fan al plajelor sălbatice și puțin populate, plaja Sensiblu m-a făcut să mă simt chiar foarte bine. De ce? Pentru că știm cu toții că să stai toată ziua la plajă și să te răcorești în mare poate deveni plictistor la un moment dat, dar aici poți participa la cursuri de yoga și zumba sau te poți juca volei, iar cei mici au o zonă special amenajată cu jucării pentru nisip și tobogan gonflabil.


Eu am ajuns aici la invitația Tonic Advertising și mi-am petrecut o zi grozavă, mai ales că am găsit multe locuri amenajate minunat pentru fotografii. Veți vedea despre ce vorbesc în pozele de mai jos. 👇


Plaja se află în apropierea Cazinoului și a farmaciei Sensiblu, are o capacitate de 400 de locuri/șezlonguri și este pregătită să primească turiști de toate vârstele. În plus, un specialist Sensiblu îți va sta în permanență la dispoziție cu sfaturi privind protecția solară adecvată sau pentru a-ți răspunde la orice altă întrebare legată de afecținile de sezon.


Dacă ești în căutarea relaxării, dar îți dorești și activități care să te stimuleze ai nimerit locul ideal la plaja Sensiblu. T
oate acestea pentru ca tu să te bucuri de mult așteptata vacanță fără grija arsurilor solare și să ai la dispoziție toate ingredientele unui concediu reușit.
 Nisip fin, mare limpede, soare, sunetul valurilor care se sparg la mal, toate împreună îți vor oferi cele mai frumoase zile de vară.

Hai la plajă! 😁

No comments

Post a Comment

Say it like you mean it! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
LA BOHÈME. All rights reserved. © Maira Gall.