QUOTE

Your daily dose of bohemian vibe

La mare, la soare, cu Sensiblu

7/28/17


Sunt sigură că și voi, la fel ca mine, iubiți plajele cu nisip fin și apă curată, clară. Dacă da, vă zic imediat unde găsiți o astfel de plajă. De asemenea, mie mi se întâmplă deseori să-mi doresc să am și activități, nu numai să mă tolănesc la soare și pe plaja de care vă vorbesc găsiți și o mulțime de lucruri de făcut.

Vreți cât mai multe amintiri vesele de neuitat? Echipa Sensiblu vrea să vă ofere distracție, zâmbete, bronz în siguranță, relaxare și experiențe fabuloase. Pentru a vă bucura în siguranță de toate momentele plăcute, Sensiblu vă așteaptă cu sfaturi sănătoase și multe surprize pe cea mai nouă plajă dedicată vacanțelor memorabile.



Localizată în Mamaia, în apropierea Cazinoului și a farmaciei Sensiblu, plaja Sensiblu este destinată distracției pentru turiștii de toate vârstele. Deoarece soarele este omniprezent, distracția pe plajă va fi completată de un specialist Sensiblu, care se va afla în permanență acolo. Acesta va ajuta turiștii în identificarea produselor potrivite și va oferi cele mai bune sfaturi în materie de protecție solară sau orice afecțiune de sezon, pentru obținerea bronzului mult dorit.

Cu o capacitate de 400 locuri/șezlonguri, plaja Sensiblu are și o mulțime de surprize care așteaptă să fie descoperite. Fie că sunteți dornici de distracție, fie că sunteți în căutare de activități relaxante alături de familie, sunteți așteptați cu surprize: cursuri de yoga/pilates, terenuri de volei și fotbal, loc special pentru copii (amenajat cu zmeie, jucării pentru nisip, tobogan gonflabil).  

Și pentru ca distracția să fie completă, veți putea imortaliza momentele din vacanță printr-un GIF. Pe o podea gonflabilă, în permanență udă, veți putea să plonjați pe podea, alunecând dintr-o parte în alta. La sfârșit, va fi amplasat gif-makerul, ce va surprinde toate râsetele și veți primi pe telefon poza astfel încât să o încărcați pe social media.
Și toate acestea pentru a vă bucura de soare în siguranță! Eu am fost pe plaja Sensiblu și mi-a plăcut tare mult, am petrecut o zi faină, relaxantă, dar și stimulantă prin activitățile de acolo.
Costum de baie: Seven Sins

1 comment

  1. Ce dragut!!! Locuri de joaca pentru copii, terenuri de volei si fotbal... Arata minunat!
    Ma bucur ca exista o astfel de plaja si pe litoralul nostru :) !

    ReplyDelete

Say it like you mean it! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
LA BOHÈME. All rights reserved. © Maira Gall.