QUOTE

Your daily dose of bohemian vibe

Creează look-ul dorit cu accesoriul perfect

7/12/16

Fete dragi, dacă îmi citiți blogul de ceva timp sau chiar dacă sunteți cititoare mai noi, sigur v-ați dat seamă că sunt un fan declarat al accesoriilor, mai ales a celor care au acel "je ne sais quoi", care sunt altfel, care pot schimba în totalitate o ținută. Printre preferatele mele se numără cerceii și colierele, dar nu zic "nu" nici altor tipuri de accesorii atât timp cât sunt speciale. Și speciale sunt și cele pe care vreau să le admirați astăzi. Am de gând să vă recomand câteva potrivite pentru fiecare stil și stare de spirit.

Pentru stilul hippie sau cel boem ar merge de minune un accesoriu colorat, plin de viață, care să inspire și să te facă să te simți bine. Cred că acest colier ar fi o alegere ideală.


Îl găsești aici.


Dacă ești adepta unui stil elegant, rafinat, dar totuși vrei să ieși în evidență și să atragi atenția, poți opta pentru o pereche de cercei pe care îi poți alătura unei rochii de seară în linii simple. Recomandarea mea ar fi aceasta.

Îi găsești aici.

Poate totuși preferi un look urban-cool, actual, sau poate unul vintage, adori accentele retro. Ei bine, se găsesc accesorii pentru orice look dorești să creezi.

Îi găsești aici.

O găsești aici.


Dacă ți-am atras atenția cu ce ți-am prezentat în articolul de azi, trebuie să știi că poți găsi mult mai multe accesorii pe placul tău pe noul website www.bijutrend.ro. Să-mi spui ce ți-a mai făcut cu ochiul!

4 comments

Say it like you mean it! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
LA BOHÈME. All rights reserved. © Maira Gall.