QUOTE

Your daily dose of bohemian vibe

Wedding Sales: -15% reducere la toate verighetele si bijuteriile La Rosa

6/21/16

Momentul pe care l-ați așteptat cu nerăbdare amândoi de când tu ai întrebat "Vrei să fii soția mea?" și ea a răspuns "Da!" se apropie. După agitația provocată de căutarea inelului de logodnă perfect urmează cea în care voi vă decideți asupra verighetelor care vor încununa iubirea voastră. Este inelul pe care îl veți purta toată viața, așa că trebuie să faceți cea mai bună alegere. La Rosa vă ușurează sarcina și vine în întâmpinarea voastră în această perioadă cu campania WEDDING SALES cu o reducere de 15 % la toate verighetele și bijuteriile. 





Verightele din aur La Rosa mulțumesc chiar și cel mai pretențios cumpărător, varietatea modelelor și stilurilor satisfac cerințele diferite ale celor ce urmează să facă unul dintre cei mai importanți pași din viața lor. Printre preferatele mele sunt cele vintage Milgrain ce au ca detaliu distinctiv ornamentația din mărgele care înfrumusețează bijuteriile antice,  și cele dinamice, preferate de cuplurile avangardisteprinse în tumultul activităâilor de zi cu zi, care vor un tip de verighetă ușor de scos de pe deget, protejând-o astfel de factori externi ce pot duce la deteriorarea sau pierderea acesteia. 
Fie că veți alege o verighetă din aur alb, roz, din platină, aceasta poate fi confecționată în funcție de dorințele voastre. Un serviciu tare interesant și util oferit de La Rosa este cel de înlocuire a verighetelor, fie că au fost achiziționate de pe site sau nu.  


Prețurile sunt variate, în funcție de bugetul disponibil puteți face alegerea potrivită pentru voi. Indiferent care va fi aceasta, sunt sigură că veți fi fericiți și veți purta ani lungi verighetele, calitatea acestora fiind incontenstabilă.

Alte campanii aflate în derulare pe bijuteriilarosa.ro: campanie aur roz și campanie KIDS. 


2 comments

Say it like you mean it! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
LA BOHÈME. All rights reserved. © Maira Gall.