QUOTE

Your daily dose of bohemian vibe

Să fim veșnic tinere cu gama Youth Source (anti-aging) de la Mineralium Dead Sea! [RO only]

10/6/14

Fetelor, după cum știți am un concurs sponsorizat de Mineralium Dead Sea, concurs ce se termină mâine la ora 12 PM. Încă mai aveți timp să vă înscrieți!
Eu dețin câteva produse de la ei și sunt foarte mulțumită, iar astăzi voiam să vă vorbesc și vouă despre una dintre gamele pe care le oferă aceștia, cea Anti-Aging. Deși nu îmi place să recunosc, am trecut de 30 de ani și ridurile deja au început să apară. Gama Youth Source - produse antiaging, promite să redea elasticitatea și prospețimea feței și chiar se ține de cuvânt.

Laboratoarele  Mineralium  au  dezvoltat  TEHNOLOGIA  PE  STRATURI,  bazată  pe infuzia  de minerale și ingrediente active în straturile adânci ale pielii, astfel stimulând celulele hipodermului și dermului să efectueze procedee biochimice care contribuie la reabilitarea și regenerarea pielii.
Produsele Mineralium conțin toate mineralele și compușii găsiți în Marea  Moartă. În plus aceste produse sunt îmbogățite cu extracte de plante care conțin substanțe nutritive esențiale, precum și vitamine și uleiuri cu calități antioxidante importante, printre care amintim: calciu, magneziu, sodiu, potasiu, zinc.
Produsele nu conțin parabeni sau alergeni.

Mineralium Youthsource Collagen Masque – Mască tratament cu colagen. Bogată în colagen, special dezvoltată să sprijine și să întărească pielea păstrând în același timp echilibrul necesar astfel încât pielea să fie elastică.



Mineralium Youthsource Anti-Aging Cream – Cremă anti îmbătrânire. Combinând mineralele de la Marea Moartă cu vitaminele C și E, ajustează vizibil ridurile, oferă pielii fermitate, vitalitate, strălucire. Protejează pielea de efectele îmbătrânirii datorate intemperiilor zilnice și soarelui. Ajută la creșterea nivelului de colagen, reînnoirea fibrelor de elastină și accelerarea producerii de acid hialuronic din piele, reducând vizibil ridurile.


Mineralium Youthsource Anti-wrinkle Eye Serum – Ser antirid pentru ochi. Acționează în două direcții – reconstruiește în profunzime pielea din jurul ochilor reactivând activitatea celulară și înlătură semnele de oboseală și îmbătrânire de la suprafață, aspectul de cearcâne fiind în timp diminuat.


Mineralium Youthsource strengthening Instant Lift – Lift instant. Pentru un efect imediat și de lungă durată. Combinând tehnologiile de lifting avansat și anti îmbătrânire creează o peliculă pe suprafața pielii ce conferă fermitate, elasticitate, catifelează și împrospătează tenul, reducând vizibil cele mai adânci riduri. Pielea devine mai fermă în 10-15 minute de la aplicare.


Mineralium Youthsource Age Corrector – Corector anti-imbătrânire. Se bazează pe două ingrediente inovatoare: Argireline și SNAP8 cu proprietăți asemănătoare Botoxului. Asigură efecte vizibile, umple ridurile, netezește și reduce semnificativ apariția de noi riduri din interior, prin reconstruirea țesutului pielii acolo unde este necesar, în special pe frunte și în jurul ochilor.


Care produs vă face cu ochiul și ați vrea să îl achiziționați?

6 comments

  1. Resenha ótima produtos e dicas maravilhosa
    tenha uma semana abençoada.
    Blog: http://arrasandonobatomvermelho.blogspot.com.br
    Canal de youtube: http://www.youtube.com/NekitaReis

    ReplyDelete
  2. Mineralium Youthsource strengthening Instant Lift – Lift instant.

    ReplyDelete
  3. Mineralium Youthsource strengthening Instant Lift -Lift instant
    fb: Nicoleta Georgescu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Comentariile se lasa la postarea dedicata concursului.

      Delete
  4. interesante produse
    http://www.idareyoutobefashion.com/

    ReplyDelete
  5. nice!

    http://www.twinklelittleheels.com

    ReplyDelete

Say it like you mean it! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
LA BOHÈME. All rights reserved. © Maira Gall.