QUOTE

Your daily dose of bohemian vibe

Balonarea și menopauza nu mai sunt adevărate probleme datorită Balonix și Mastrelle

10/24/18



Dragilor, am zis ca astăzi să vă vorbesc despre două produse care ne pot face viața mult mai ușoară: primul este destinat atât femeilor, cât și bărbaților, al doilea exclusiv femeilor.

Auzim frecvent de balonare și aproape fiecare dintre noi a experimentat cel puțin o dată în viață această senzație neplăcută. Deși nu este o afecțiune gravă, balonarea poate fi extrem de supărătoare, deoarece este însoțită, în general, de dureri abdominale, eructații, gaze intestinale sau constipație.

Excesul de gaze de la nivelul tractului gastrointestinal este cauzat de un dezechilibru între eliminarea gazelor și producerea lor. În mod normal, în tractul gastrointestinal gazele există ca urmare a digestiei alimentelor, a activității bacteriilor care constituie flora intestinală, precum și a obiceiurilor alimentare: consumul băuturilor carbogazoase, al bomboanelor, al gumei de mestecat, al lichidelor băute cu paiul, deglutiția rapidă a lichidelor sau a alimentelor solide, vorbitul în timpul meselor.



Este de dorit evitarea factorilor declanșatori, dar chiar și așa, balonarea poate apărea în cele mai nepotrivite momente și poate strica oricui buna dispoziție.

Pentru a lupta rapid și eficient cu aceste probleme, ai acum Balonix®MED – comprimate masticabile pe bază de simeticonă – substanță activă ce luptă cu succes împotriva balonării și a disconfortului asociat acesteia. 


Iată de ce îți recomand să încerci Balonix®MED atunci când te confrunți cu balonarea:

Comprimatele se dizolvă imediat și au efect țintit, rapid și sigur. Simeticona, ingredientul activ din Balonix®MED, are mecanism fizic de acțiune, nefiind absorbită de organism. Produsul are gust plăcut, de lămâie, și poate fi administrat și copiilor cu vârste mai mari de 6 ani.

Balonix®MED comprimate masticabile
este indicat pentru tratamentul simptomatic al afecţiunilor însoţite de acumularea excesivă de gaze la nivel abdominal, ameliorând balonarea, meteorismul, eructațiile, tensiunea abdominală.

Este recomandat și în prevenția formării gazelor abdominale în exces, după intervențiile chirurgicale, dar și pentru pregătirea unor explorări abdominale cu scop de diagnostic cum sunt: radiografia, ecografia și colonoscopia, pentru facilitarea examinării medicale a abdomenului.

Cel de-al doilea produs, mai bine zis, cea de-a doua gamă de produse, este dedicată femeilor care au intrat la menopauză. Astfel de produse mi se par indispensabile pentru a avea o viață relaxată și după începerea menopauzei. 
Deși este o etapă naturală de tranziție în viața fiecărei femei, menopauza este considerată de cele mai multe ori drept un subiect delicat, uneori chiar tabu. Tocmai de aceea, multe femei suportă neplăcerile asociate acesteia fără să ia măsuri care le-ar putea oferi mai mult confort în viața de zi cu zi.

Știai că 75% dintre femeile la menopauză se confrunta cu bufeuri, iar perioada în care se manifestă aceste stări nesuferite este de 3-5 ani?

Acestea se manifestă prin senzații de căldură intensă, însoțite de transpirație, palpitații și ritm cardiac crescut. Un episod poate dura între 30 de secunde și 30 de minute, iar pe parcursul unei zile femeile pot avea și 20 de astfel de episoade.
Toate aceste tulburari somatice alături de transpirații nocturne, tendința de îngrășare, scăderea libidoului și atrofie vaginală cu care se confruntă femeile la premenoupauză și menopauză sunt cauzate de schimbările hormonale care au loc în organismul lor. De asemenea, dezechilibrul hormonal conduce la tulburări psihice cum ar fi irascibilitate, plâns facil, stări depresive și la tulburări cognitive precum modificări ale atenției, memoriei și scăderea capacității de concentrare.

Acum există trei produse concepute 
pentru a le face femeilor viața mai ușoară în perioada premergătoare menopauzei, în timpul acesteia sau după.

Mastrelle® Meno test pentru menopauză este un test pentru determinarea concentrației hormonului FSH (hormon foliculostimulant) în urină, determinând astfel dacă persoana care l-a utilizat este sau nu la menopauză. Este ușor de folosit acasă, în orice moment al zilei, iar rezultatul poate fi aflat în 1-5 minute.


Mastrelle® Meno I este un supliment alimentar ce calmează simptomatologia specifică menopauzei, pe bază de de extracte vegetale (Cimicifuga racemosa, Vitex agnus-castus, Rhodiola rosea, Melissa officinalis) și vitamina B6. Acesta ameliorează bufeurile și transpirațiile nocturne, combate oboseala, tulburările de somn, neliniștea și iritabilitatea. 


Mastrelle® Meno II este un produs complex și inovativ ce restabilește echilibrul hormonal la menopauză și post-menopauză, susține sănătatea sistemului osos, protejează sistemul cardiovascular, îmbunătățește elasticitatea pielii și fortifică părul. Prin aportul de izoflavone din soia, vitamine și calciu, Mastrelle® Meno II se adresează tuturor tulburărilor care intervin în perioada menopauzei și post-menopauzei.

Ș

1 comment

  1. An important post. I love the add of fruits to bascet, it makes it really festive

    ReplyDelete

Say it like you mean it! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
LA BOHÈME. All rights reserved. © Maira Gall.