QUOTE

Your daily dose of bohemian vibe

The neon trend

6/27/14

EN: Today I was planning on going to the seaside, but the bad weather didn't allowed me too. I'm thinking of going tomorrow, but I'm not sure I can take a sun bath at just 22 degrees Celsius/71F. I'm undecided. What do you think, too cold to lay in the sun? 

Now let's change the subject and talk a little about the outfit. I'm wearing a very nice neon dress with a great shape. I love it, because you can dress it down or up. You can wear it with sneakers and a denim or leather jacket or the way I wore it, a bit classy.

My favorite color is green, so when I saw these sandals I knew I need to have them in my life. I didn't thought about comfort, I just thought about looks. But I had the surprise to discover that they are the most comfortable heels I own. 
The necklace and clutch are from Meli Melo's latest collections: Sicilian Holiday and Inca. I just adore the clutch, I'm a big fan of the aztec print.

RO: Azi aveam de gând să plec la mare, chiar îmi făcusem și bagajul, dar vremea asta nu mi-a permis să o fac. Mă gândesc să plec mâine, dar nu cred că la 22 de grade pot să lenevesc la soare, cum plănuiam eu. Sunt tare indecisă! Voi ce ziceți, șanse de un bronz la gradele astea?

Schimbăm subiectul acum și vă povestesc câte ceva despre ținută. Port o rochie neon cu un design tare fain. Îmi place mult pentru că o port purta atât într-o ținută casual, cât și într-una elegantă. Dacă adaug niște teniși și o jachetă din denim sau piele am un look casual, iar dacă adaug o pereche de sandale cu toc, un colier sau cercei statement și un plic am o ținută ca cea de azi, elegantă.

Culoarea mea preferată este verde, așa că în momentul în care am văzut sandalele astea am intrat în transă. :)) Nu mi-a păsat câtuși de puțin dacă sunt confortabile sau nu. Ei bine, surpriza a fost că sunt cele mai confortabile încălțări cu toc pe care le am.
Colierul și plicul sunt din cele mai recente colecții Melo Melo: Sicilian Holiday și Inca (le găsiți în magazine și online). Imprimelul aztec e unul dintre preferatele mele, așa că ador plicul!

(click the pink word for the exact link/dați click pe cuvântul roz pentru link-ul exact)
Dress/Rochie - Here
Sandals/Sandale - Here
Necklace, clutch/Colier, plic - Meli Melo

You can also find me on Facebook - Twitter Bloglovin' - Pinterest.

SUMMER FAIR - BUCUREȘTI 4-6 iulie -BILETE cu surprize

6/26/14




Aștepți cu nerăbdare să evadezi în vacanță dar îți trebuie:  
- cea mai frumoasă rochie pentru nunta la care esti invitată în vara asta, care să te avantajeze, să fie exact pe măsura ta și cu care să fii sigură că vei fi unică,
- un papion special pentru soțul tău, pentru aceeași nuntă,
-  ținute și accesorii cu care să fii deosebită în fiecare noapte la toate party-urile verii unde vei merge cu prietenii,  
- o pinată pentru petrecerile copiilor din vacanță,
- o bijuterie speciala, de autor, pentru prietena care își serbeaza ziua,
- o păpușă de porțelan în costum național românesc pentru prietenii din străinatate care te așteaptă,
- produsele cosmetice bio de protecție solară pentru toată familia,
- un șampon bio pentru câinele tău drag,
- o eșarfă-pareo asortată cu costumul de baie...
Timpul e scurt și bugetul limitat, deci ai nevoie de un discount pentru a le putea rezolva pe toate acestea și daca s-ar putea, într-un singur loc, într-o singură zi. Ce faci?

Vino la Casa Universitarilor din Str. Dionisie Lupu nr.46, lângă Grădina Icoanei, și acolo, 
la 
SUMMER FAIR
 între 4 și 6 iulie 
orele 12-21
vei găsi soluțiile ideale pentru vara perfectă!

 Daca nu știi deja această casă, o vei recunoaște ușor: cea mai frumoasă casă de secol XIX pe care o vei vedea în acea zonă a capitalei. De fapt, un castel.




Aici peste 50 de expozanți din toată țara te vor aștepta cu cele mai frumoase ținute de zi sau de seară, bijuterii de autor pentru petrecerile verii sau podoabe pentru ținutele de zi, încălțăminte din piele comodă pentru călătorii sau elegantă pentru dans, poșete cochete pe care să le etalezi pe faleză, cosmetice bio cu care sa îți protejezi tenul de soare și vânt, costume naționale autentice ți obiecte de decor pe care să le duci în dar prietenilor de departe care te așteaptă să-i vizitezi în concediu și multe alte minunății. Și pentru domni vom avea multe tentații: papioane deosebite potrivite atât pentru ocaziile speciale cât și pentru ținutele casual, butoni originali, îmbrăcăminte nonconformistă deosebită de ceea ce găsiți în mod curent în magazine, butoni originali și moderni sau produse cosmetice 100% naturale. Pe copii îi așteptăm să își aleagă o pinata simpatică pentru petrecerile cu prietenii lor și să își completeze ținutele pentru aceste petreceri cu bentițe, papioane și bijuterii delicate din argint cu cristale swarovski.

Toate produsele vă vor fi prezentate de către autorii lor, așa că puteți comanda orice, exact pe măsura sau pe gustul dumneavoastră.



Plecați în concediu purtând creații românești cu mândrie prin toate colțurile lumii. Sunt mai frumoase, mai inspirate și mai originale decât multe haine de firmă achiziționate din outleturile occidentale. Comparați prețurile și veți înțelege: creațiile românești sunt făcute cu suflet, nu cu profit. Sunt unice! Purtați-le și veți fi admirați. Mult mai admirați decât purtând branduri notorii care se găsesc în toată lumea, la fel. 

Vă așteptăm cu prezentări de modă pe toată perioada de desfășurare a târgului, cu tombola la care vă alegeți singuri premiul în valoare de 150 de lei și cu concursuri la care nu trebuie decât să veniți primii la târg și să vă solicitați premiul ales de pe Facebook și îl veți primi.

 
Vă așteptăm cu bucurie și cu încredere că veți aprecia ceea ce creăm, muncim și iubim.


Biletul de intrare la SUMMER FAIR costă 15 lei.

Dar eu am o surpriză pentru cititorii mei:
AICI 

poți obține

bilete la SUMMER FAIR

la prețul de 10 lei,

un singur bilet fiind suficient pentru tine și

toți cei ce te însoțesc!

 Trimite un comentariu care nu va fi publicat, la acest articol, în care să scrii: Vreau bilet la Summer Fair, numele și adresa de e-mail și vei primi biletul pe adresa de e-mail indicată. Printează-l și prezintă-l la intrare la Summer Fair unde, pe baza lui, vei achita cei 10 lei si vei primi lista cu promoții, discounturi și cadouri de la expozanți și biletele de tombolă cu premiu în valoare de 150 de lei, de la expozantul tău preferat.
Un singur bilet este necesar pentru a intra la SUMMER FAIR cu toți prietenii tăi. Solicită aici un singur bilet și obține la SUMMER FAIR lista cu promoții a expozanților și bilete de tombolă pentru tine și toți prietenii care te însoțesc! 
Detalii despre toți expozanții ce vă vor aștepta la Summer Fair, concursuri și premii aici https://www.facebook.com/events/646525708767837/

Ne vedem la târg, dragilor! :)

Casual Sunday

6/24/14

EN: I'm finally back with a new post. The past week we had rain every single day and I couldn't take any outfit photos. Let's hope this week will be better, although it doesn't seem so. 
This is my casual Sunday look. I wore the outfit for a walk and visiting my grandparents. The blazer is a recent purchase and it has the most beautiful print. You already know I'm a sucker for florals, so this is the perfect blazer for me. It has a very light fabric and can easily be worn in summer if the temperatures aren't above 35 degrees Celsius.
How is your week? Any exciting plans?

RO: În sfârșit reușesc să postez din nou. Vremea ploiasă de săptămâna trecută nu m-a lăsat deloc să fac poze. Să sperăm că va fi mai bine săptămâna asta, deși nu prea cred.
Asta e ținuta mea casual de duminică. Am purtat-o la o plimbare și la o vizită la bunici. Sacoul e o achiziție recentă. Are cel mai frumos imprimeu. Voi știți deja că sunt înnebunită după imprimeurile florale, așa că nu e nimic surprinzător că am ales încă o piesă cu acest imprimeu. Are un material subțire și merge purtat și vara, asta dacă nu sunt temperaturi de peste 35 de grade. Atunci cel mai bine e să mergi în pielea goală. :))
Cum e săptămâna voastră? Ce planuri interesante aveți?

Blazer/Sacou - Here
T-shirt/Tricou - H&M
Ring, bag/Inel, geantă - Meli Melo
Jeans, shoes/Blugi, pantofi - random stores

You can also find me on Facebook - Twitter Bloglovin' - Pinterest.

Summer trend: colorful prints/ Trendul verii: imprimeurile colorate

6/17/14

RO: A venit vara (bine, dacă ne luăm după temperaturile de acum nu s-ar zice)! Eu cum aud cuvântul "vară" îmi vine în minte alt cuvânt, "imprimeuri". Asociez cele două cuvinte instantaneu. De ce? Pentru că ador să port haine cu imprimeuri în acest sezon. Este cel mai permisiv anotimp, îți poți face de cap liniștită cu imprimeuri și culori. Imprimeurile nu se demodează, ci se reinventează de la sezon la sezon. Fie că sunt buline, flori, dungi, fructe, forme geometrice, forme abstracte, portrete, pe toate le regăsiți în propunerile designerilor din sezonul vară 2014. Și nu vă limitați doar la haine, fiți îndrăznețe și cu accesoriile! Puteți merge pe o singură piesă cu imprimeu în ținută, combinată cu piese basic sau puteți îmbina diferite imprimeuri dacă vă place să vă jucați  mai mult! E tare distractiv!

Fotografiile sunt preluate de pe site-ul Originalis.ro, unde acum este Săptămâna Românească, adică aveți transport gratuit la produsele marcate cu Made În RO, dacă comanda este de minim 50 de lei.

Mai jos vedeți câteva dintre alegerile mele. 
Încep cu rochiile (preferatele mele).

EN: Summer is here! The moment I hear the word "summer" I immediately think of another word, "prints". I correlate these two words instantly. Why? Because I love wearing prints in summer. Is the most permissive season, you can go crazy with colors and prints. They never go out of style, they just reinvent themselves season after season. Whether there are polka dots, flowers, stripes, geometrical or abstract shapes, portraits, you can find them all in the summer 2014 suggestions of famous designers. Don't limit yourself only to clothes, be bold with accessories too! You can choose only one piece with print on your outfit and mix it with basic pieces or if you like to play more you can mix different prints. Is really fun!

Below see some of my choices. I will start with the dresses (my favorites).


(rochia din stânga se află și în garderoba mea și veți vedea o ținută cu ea cât de curând)
Mai multe rochii găsiți aici.

(the dress on the left is in my wardrobe too and you will soon see it in an outfit post)
Photos via Originalis.ro. More dresses here.

Iată și câteva topuri, pantaloni și fuste cu imprimeuri interesante.
Here are a few tops, pants and skirts with cute prints.
Mai multe bluze găsiți aici.
Mai multe modele de pantaloni aici.
Mai multe modele de fuste aici.

Photos via Originalis.ro.
More tops here.
More pants here.
More skirts here.

Care este imprimeul vostru preferat pentru vară?
What is your favorite print for summer?

Sky blue and flowers

6/13/14

EN: I don't know any print that screams summer more than the floral print. So the dress I'm going to show you today is the perfect summer dress for me. It has the most flattering shape, the comfiest fabric and the print, oh my, the print! It's been a while since I haven't felt so girly and playful. I guess is clear by now that I love it!

On another note: I can't wait to go to Street Delivery this weekend! Street Delivery is an event that takes place every year in three cities of Romania.  In each of the cities or neighbourhoods, a street is closed for the automobiles and open for the people, becoming a space for pedestrians to stroll and take part in various artistic, social, civic, enlightening activities. The main goal is to reclaim the public space and make it fun, livable, live. Do you have a similar event in your town?
Attention: tons of photos ahead!


RO: Nu cred că există alt imprimeu care să însemne "vară" la fel de mult cum o face imprimeul floral. Așa că rochia pe care o vedeți azi este pentru mine rochia perfectă de vară. Are o formă ce avantajează, cel mai confortabil material și imprimeul, vai, imprimeul! A trecut ceva timp de când nu m-am mai simțit atât de feminină și jucăușă. Cred că e clar deja că o ador!

Trecând la alt subiect: d-abia aștept să mă duc la Street Delivery weekend-ul ăsta! Dacă nu știți deja, Street Delivery e un eveniment ce are loc în fiecare an în trei orașe din România: București, Timișoara și Iași. În fiecare oraș sau cartier este închisă o stradă pentru automobile și deschisă pentru oameni, devenind un spațiu în care pietonii se pot plimba și participa la diferite activități: sociale, culturale, civice etc. 
Cu cine mă văd weekend-ul ăsta acolo? La ce concerte d-abia așteptați să ajungeți? :D

Atenție: urmează o tonă de fotografii!

(click the pink word for the exact link/dați click pe cuvântul roz pentru link-ul exact)
Dress/Rochie - Here
Blazer/Sacou - Here
Sandals/Sandale - Zara
Headband/Bentiță - handmade from a fair

You can also find me on Facebook - Twitter Bloglovin' - Pinterest.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
LA BOHÈME. All rights reserved. © Maira Gall.